top of page

Gran éxit de la 8é #ExpoMotorDénia8é Exposició del Motor de Dénia

GRAN ÈXIT EN LA 8a EDICIÓ DE LA EXPOSICIÓ DEL MOTOR DE DÉNIA

Més de 15.000 visitants s’han acostat aquest cap de setmana 22 i 23 d’octubre a contemplar les novetats i ofertes oferides per les diferents cases que han volgut participar en la 8a Edició de la Exposició del Motor de Dénia organitzada per la Falla Oeste.


Autoritats en l'inauguració

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, acompanyat de la Regidora de Festes, Eva Ronda, Les Falleres Majors de Dénia, Inés Alacreu Roselló i Mar Cabrera Ramis, amb les seues corts d’Honor i el President de la Junta, José Antonio Monsonís, van assistir junt als nostres càrrecs Javi Jiménez, Laura Rubio, Martín Ivars i Neus Sánchez a la inauguració de la fira a les 12h. A continuació van realitzar el recorregut pels diferents estants fins arribar al photocall preparat per la falla on es van estrenar amb les primeres fotografies i van poder gaudir d’un vi d’honor oferit per la Falla Oeste als assistents.

Les firmes participants, a qui volem agrair la seua col·laboració, han sigut les següents:

MERCEDES (Visauto Dénia) NISSAN (Almenar Dénia)

HYUNDAI (Comercial Moll) BMW (Fersán El Verger) VOLKSWAGEN (Eurodénia)

RENAULT (Ginestar) MINI (Fersán El Verger) SEAT (Jose Jorro)

DACIA (Ginestar) AUDI (Gandia Motors) SKÖDA (Jorro Import)

HONDA (Ginestar) OPEL (Auto Dénia Motors) PEUGEOT (Peumóvil)

MAREMOTO (Maremoto Jets) CITRÖEN (Auto Gata)

FIAT (Comercial Moll)

MERCADO DEL AUTOMÓVIL (AutoHouse)

Amb més de 300 vehicles i un bon nivell de vendes, podem celebrar el gran èxit que un any més hem aconseguit amb la celebració d’aquesta fira que ja s’ha guanyat un bon prestigi travessant les fronteres de la nostra comarca.


Entre altres activitats, el cap de setmana va concloure amb un taller oferit a tots els xiquets que es van voler apropar i van estar pintant banderetes de carreres, cotxes i altres dibuixos relacionats amb la temàtica de la fira.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page