top of page

Els somnis de Martín i Neus fets realitatEn un dia ple d’il·lusions complides va tindre lloc el passat diumenge 20 de novembre la presentació infantil de la Falla Oeste. Sota el lema “Fes volar els teus somnis” va transcórrer un matí festiu amb alegria i emocions contingudes.

Neus Sánchez i Garcia fou exaltada i proclamada Fallera Major infantil 2017, acompanyada pel seu president infantil Martín Ivars i Pastor. Neus i Martin, junt als seus incondicionals fallerets, van gaudir de moments molt emotius amb les paraules plenes de tendresa i estima que els van dirigir la seua germana Leyre, i que va rebre el bastó de mans dels amics i fallers Joan i Josep en el cas de Martín, i sa tia Iria Garcia i el seu cosí Manel Orozco, encarregats de l’exaltació de Neus.


Tots ens vam emocionar igualment amb la simpàtica intervenció del nostre president infantil, que va fer un discurs acord amb la responsabilitat que comporta el seu càrrec, i digne d’admirar per la seua curta edat. I no menys emotives foren les paraules de Neus, que ens va relatar un conte infantil que coneixia de memòria i reflectia les sensacions que està vivint en aquest any màgic.


L’acte va transcórrer de la mà de la nostra fallereta Míriam Lozano. Vestida d’aviadora ens va traslladar al món de fantasia de la pel·lícula “Up”, i ja des del moment d’entrar al pati de butaques del Centre Social ens trobàrem tots els corredors envoltats de globus. No menys sorprenent va ser l’escenari tot ple llum i colors, i amb la casa central de la pel·lícula que es va enlairar perquè fera la seua aparició la nostra Neus.


Per imposar la banda que acredita a Neus com a Fallera Major Infantil van pujar a l’escenari els Càrrecs Infantils 2016, Carlos, Maria i Núria, que ens van dedicar unes emotives paraules per acomiadar el seu gran any faller.

Molts amics van vindre a fer costat als nostres protagonistes, com la Fallera Major Infantil de Dénia, Mar Cabrera i Ramis, acompanyada pel Vicepresident de la Junta Local José Antonio Moya; el Regidor de Cultura i Educació Rafael Carrió i Company; i els màxims representants infantils de la Falla El Prado de Gandia, Claudia Sellens i Jordi Donet, agermanada amb la nostra Comissió. Tampoc van faltar a aquesta cita tan important els màxims representants de la nostra Falla, Javi i Laura, que van acompanyar als nostres protagonistes en tot moment.


En finalitzar l’acte, vam gaudir d’un magnífic dinar al restaurant Salones El Poblet, i així, plens de goig i satisfacció va concloure un dia on la màgia de les falles va tornar a fer realitat les il·lusions dels més menuts de la comissió.

Des d’aquestes línies volem agrair a Juan Carlos Català el seu treball en la realització del magnífic decorat aconseguit, així com a José Miguel Morera el guió i direcció de l’acte de presentació, i a totes aquelles persones que han treballat de valent les darreres setmanes per aconseguir, un any més, que la Falla Oeste estiga al capdavant de la tradició fallera de la ciutat.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page