Laura Rubio s'envolta de màgiaMàgica, sorprenent, impressionant, original, emotiva, única... I per més que busquem no trobariem adjectius suficients per descriure la nit que el passat divendres 18 de novembre va viure la Falla Oeste en la presentació i exaltació de Laura Rubio i Masià com a Fallera Major 2017.

El teló es va obrir per descobrir l’elaborat escenari dissenyat per l’artista de la falla Juan Carlos Català, on predominava la lluminositat del color blanc. La música va donar pas a un acròbata que va mantenir a tots els assistents bocabadats fent sorprenents moviments artístics entre dues teles a diversos metres del terra, i unes paraules que introduïren el tema de la presentació, escrit i dirigit pel nostre faller José Miguel Morera, donaven pas als presentadors Txusa Marcilla i Àlex Salmerón.


L’escenari va començar a omplir-se de color amb la cort d’honor de Laura, vint-i-tres falleres de la Comissió vaquera que van voler estar compartint aquesta màgica nit amb els seus protagonistes. I va arribar un dels grans moments de la nit, quan la presentadora i dona del president de la Falla Oeste va cridar a l’escenari a Javi Jiménez i Cardona que va pujar per esperar l’arribada de la seua Fallera Major.

I per fi va arribar el moment més esperat. Un mag va entrar a escena i va delectar al públic assistent amb un gran truc de màgia que va fer aparèixer a Laura de dins d’una caixa buida i a través de les paraules del presentador i amic de la protagonista.