top of page

Laura Rubio s'envolta de màgiaMàgica, sorprenent, impressionant, original, emotiva, única... I per més que busquem no trobariem adjectius suficients per descriure la nit que el passat divendres 18 de novembre va viure la Falla Oeste en la presentació i exaltació de Laura Rubio i Masià com a Fallera Major 2017.

El teló es va obrir per descobrir l’elaborat escenari dissenyat per l’artista de la falla Juan Carlos Català, on predominava la lluminositat del color blanc. La música va donar pas a un acròbata que va mantenir a tots els assistents bocabadats fent sorprenents moviments artístics entre dues teles a diversos metres del terra, i unes paraules que introduïren el tema de la presentació, escrit i dirigit pel nostre faller José Miguel Morera, donaven pas als presentadors Txusa Marcilla i Àlex Salmerón.


L’escenari va començar a omplir-se de color amb la cort d’honor de Laura, vint-i-tres falleres de la Comissió vaquera que van voler estar compartint aquesta màgica nit amb els seus protagonistes. I va arribar un dels grans moments de la nit, quan la presentadora i dona del president de la Falla Oeste va cridar a l’escenari a Javi Jiménez i Cardona que va pujar per esperar l’arribada de la seua Fallera Major.

I per fi va arribar el moment més esperat. Un mag va entrar a escena i va delectar al públic assistent amb un gran truc de màgia que va fer aparèixer a Laura de dins d’una caixa buida i a través de les paraules del presentador i amic de la protagonista.


La Fallera Major 2016, Tania Carrió i Àvalos, acompanyada pel seu president Rubén Flores i Motilla, van ser els encarregats de pujar a imposar la banda a Laura que l’acredita com a Fallera Major 2017. Ací Tània va dedicar unes paraules per acomiadar el seu regnat i passar el relleu a Laura.

A continuació el president de l’Associació Cultural i Festiva Falla Oeste, Javier Tadeo Senén i Carrascosa, va imposar la medalla d’Or de la Falla als nostres càrrecs.


I si esperada era l’aparició de Laura per a tots els assistents, més esperada si cap era la seua exaltació, que va córrer a càrrec de la que va compartir el seu any de fallera major amb ella de menuda, Sónia Martí, i després de recordar aquells dies que van viure juntes, va voler compartir aquest moment amb la mare de la nostra protagonista, Begoña Masià. Laura no va poder contenir les llàgrimes d’emoció entre tantes mostres d’estima i complicitat.

L’acte va transcórrer amb l’homenatge dels càrrecs de la falla El Prado de Gandia, Iraida Abril i Juan Martí, agermanada amb la nostra falla, seguida per les diferents entitats festeres de la ciutat, com el president de la confraria de la mare de Déu; els càrrecs infantils de la Falla Oeste, Neus i Martín; la Regidora de Festes, Eva Ronda i Ivars; i finalment, la màxima representant de la festa, la Fallera Major de Dénia, Inés Alacreu i Roselló, acompanyada pel Vicepresident de la Junta Local Fallera, el senyor Manolo Clavel.


Per acabar aquesta màgica nit, els nostres protagonistes Javi i Laura van compartir unes sentides paraules d’agraïment que van arribar als cors de molts i deixaren anar alguna llàgrima per les seues galtes. I és que ja ho havíem avisat: “Cremem i tornem a construir la màgia de les Falles”.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page