top of page

Canviem d'ubicacióA Dénia 28 de desembre del 2016 la Falla Oeste dirigida pel President 2017 Javier Jiménez i la Fallera Major Laura Rubio, amb el suport de tota la comissió, han decidit el canvi d'ubicació dels nostres monuments fallers per al exercici 2017. La nova ubicació serà l'explanada de Torrecremada, a uns quants quilòmetres de la històrica Plaça Oeste.


Aquest canvi, aprovat per la comissió, és degut als grans tamanys dels monuments d'aquestes properes falles, les primeres reconegudes per la UNESCO com a patrimoni inmaterial de la humanitat. Després de mesos de reunions i converses amb els artesans tant grans com infantils han fet que aquest 2017 els volums dels monuments de la Falla Oeste no pugen plantar-se a la ubicació tradicional.


Per acabar volem donar-vos les gràcies a tots pel vostre suport i sols queda dir-vos que feliç dia dels inocents! Com sempre continuarem esperant-vos en el nostre benvolgut i estimat barri aquestes falles 2017 ;)

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page