top of page

Elecció i votació dels Nomenaments 2017Arriba la quarta edició de la Gala i Sopar de Nomenaments de la Falla Districte Oeste. Serà el dissabte 4 de Febrer en els Salons el Poblet de Dénia. Com en les anteriors edicions, els fallers i falleres de la comissió elegiran als Nomenaments tant interns de la comissió com externs que reconeixen la tasca per la cultura fallera de l’Oeste i de les Falles en general.

A partir d’aquest Divendres 13 de Gener del 2017 i Divendres 20 de Gener, els delegats de protocol estaran en el Casal Faller Pascual García de 20:30h fins les 22:00h amb les urnes, per a que tot aquell soci que siga major d’edat i porte un mínim de dos anys censat a la comissió, puga votar els seus candidats per al Nomenament.

El Diumenge 22 de Gener, el jurat composat per les Falleres Majors de la Falla Districte Oeste que es troben en actiu, donaran a conèixer els premiats. Tots aquells que no pugeu assistir a les votacions podeu omplir el formulari “Delegació de Vot Nomenaments” que trobareu en fallaoeste.com/descarregues i entregar-lo a secretaria per a poder fer el vot no presencial.

Gràcies i a participar!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page