top of page

Juan Bautista Sivera, Menció Externa 2017Gala i Sopar de Nomenaments Falla Oeste 2017

Reunit a Dénia el diumenge 22 de gener del 2017, en el cau faller Pascual García, seu de la nostra comissió, el jurat encarregat de la valoració de les candidatures presentades per els membres de la comissió i posterior elecció dels guardonats amb la Menció Interna i Menció Externa dels Nomenaments Falla Oeste 2017, sent la composició del jurat les falleres majors en actiu del Districte Oeste, decideixen atorgar la Menció Externa a Juan Bautista Sivera, "El Moco".


Juan Bautista Sivera "El Moco" ha treballat durament per la comissió sent faller des del 1970 fins el 1989, i ostentant el càrrec de President l'exercici 1970-91. Ha estat una persona destacada en la nostra història siguent un dels fallers més actius en la celebració del Dia de la Bandera de la nostra comissió.

La ceremònia de benedicció de l'estandart es va celebrar el 10 de Març´de 1973 en la parròquia l'Assumpció de Dénia. Va ser beneïda pel servita Pare Pelegrí i els seus padrins van ser els xiquets Pedro Juan Sivera i Dora Santamaria. En acabar es va tirar una mascletà patrocinada pel Sr.Juan Bautista Sivera "Moco" i el Sr.Salvador Santamaria "Colom". Aquesta iniciativa per la bandera encapçalada per Juan Sivera es va prolongar durant molts anys.

Aquest reconeixement serà arreplegat per la seua familia el proper dissabte 4 de febrer en la Gala de Nomenaments en els Salons El Poblet junt a la Menció Interna 2017 que alli mateix descobrirem.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page