top of page

La xicalla de Sant ValentíEl passat divendres 27 de gener, per acomiadar el primer mes de l’any, la comissió infantil va poder gaudir d’una nova edició de les ja famoses Vesprades Divertides de l’Oeste al casal Pascual García.El taller aquest cop anava adreçat a les persones que més estimen els nostres xiquets, preparant-se així per al Dia dels Enamorats. I com els més menuts tenen molta gent que estimen, no van parar de crear els clauers i complements més originals i divertits.

Amb pasta de modelar i motles amb formes diferents, es van fer estreles, ossets, elefants, conillets, llunes i, com no, cors i més cors. Quan van acabar totes les seues creacions, i després de decorar-les amb formes i estampats ben creatius, van poder gaudir d’un divendres de casal amb un magnífic sopar i jocs entre amics. Perquè els nostres xiquets també cavalquen per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page