top of page

L'Apuntà 2018 dona inici als #70AnysOesteLa Falla Oeste ja ha donat inici als #70AnysOeste. El primer acte oficial ha estat l'apuntà 2018 on el diumenge 26 de març el Casal Pascual García es va plenar de fallers veterans i nous per començar el 2017/18 sota la presidència de Vicent Josep Montaner.

Per a dinar vam tindre un fantastic arròs amb fessols i penques preparats per un magnífic equip de cuina que va deleitar a tots els assistents. Les fitxes de l'apuntà anaven que volaven i és que es nota que hi han moltes ganes de falles, festa i cultura del foc en el nostre districte.

Vos recordem que podeu apuntar-vos com a membres de la nostra comissió a fallaoeste.com/enganxat o en el Casal Pascual García els divendres a partir de les 20:30h. Vos esperem!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page