top of page

Celia i Aitor, càrrecs infantils 2018El passat diumenge 23 d’abril, el Casal Pascual García va celebrar el tradicional acte de la treta infantil. Aquest exercici la comissió celebra el 70 aniversari de la seua fundació fent més especial, si cap, l’acte. A les 17h Celia Llorens i Pina i Aitor Taverner i Parada eren proclamats Fallera Major Infantil i President Infantil 2018 de la Falla Districte Oeste davant la resta de la comissió infantil, amics i càrrecs dels diferents districtes.

Una vegada anomenats, Celia i Aitor junt a Rosa i Vicent, màxims càrrecs grans del districte, van rubiricar aquesta efeméride en el llibre d’honor de la falla.

Al finalitzar l’acte, els mes menuts de la comissió van celebrar un fantàstic berenar dins del cau faller per acabar de pasar una vesprada d’alló més especial al nostre barri.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page