top of page

Benvingut Xavier Gámez!L'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste té l'honor de anunicar que Xavier Gámez i el seu equip seràn els encarregats de realitzar el monument infantil 2018 de la nostra comissió en els #70AnysOeste.

Xàvier Gámez arriba a la Secció Especial Infantil de Dénia amb una aposta decidida per la innovació i qualitat en el monument. El color, la temàtica, el detall i l'innovació son marca d'aquest artista que el proper mes de març podrem gaudir a la plaça.


L'equip de Xavier, format per artesans de gran nivell com Vicente Amoedo, Paco Camallonga, Sergio Amar , Richard Gutierrez o Antonio Baez, debutarà a Dénia a més de plantar a la Secció Especial d'Alacant, Xàtiva, Carcaixent, Cullera, Torrent i en diferents seccions de València en falles tan conegudes com Falla Grabador Esteve - Cirilo Amorós.

Des de aquestes línies volem mostrar la nostra total confiança cap a Xavier Gámez i el seu equip per gaudir d'un monument infantil de gran nivell. Benvingut Xavier!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page