top of page

Renovem il·lusións amb Palacio i Serra!L'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste te l'honor de comunicar la renovació del taller Palacio i Serra per a la creació del monument gran dels #70AnysOeste. Amb el exercici 2017-18, els artesans i amics Luis Palacio i Pepe Más firmen el 5é any consecutius com a encarregats del cadafal gran del nostre monument.


L'aposta és novament revalidar el màxim guardó de les Falles de Dénia per a les Falles 2018 i continuar l'etapa d'èxits junt a nosaltres amb dos 2º premis de Secció Especial (2014 i 2015) i dos 1º premis de Secció Especial (2016 i 2017).

Des de aquestes línies volem demostrar, una vegada més, la nostra confiança amb la seua trajectòria i qualitat de treball que han estat presents en els seus treballs a la nostra plaça. Renovem il·lusións Palacio i Serra!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page