top of page

Neus Sánchez, Cort d’Honor Infantil 2018El passat divendres 26 de maig és van donar a conèixer el nom de les Falleres Majors de Dénia 2018 i les seues corts d’honor en l’Ajuntament de Dénia.

Els nostres càrrecs Rosa, Celia, Aitor i Vicent van estar presents per donar suport a la nostra fallereta Neus Sánchez que finalment passarà a formar part de la Cort d’Honor Infantil de la Fallera Major Infantil 2018. Des de ací desitjar-li a Neus que passe un any fantàstic i que de segur ens representarà com la nostra comissió mereix.


D’altra banda hem de donar les gràcies a Carla, de la Falla Campaments i a Melani de la Falla Saladar per haver estat elegides Falleres Majors 2018 de Dénia. Estem segur que gaudireu d’un any fantàstic. En finaitzar l’imposció de bandes als baixos de l’Ajuntament, els càrrecs de les les altres comissións es van arrimar al Casal per gaudir dels sopars del divendres al nostre casal i acabar la primera gran jornada fallera de l’exercici.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page