top of page

Expo Motor Dénia 2017 presentada!Amb una gran presència institucional, autoritats i premsa vam presentar el passat dimecres 30 d'agost la IX Exposició del Motor de Dénia 2017, la major exposició del sector a la comarca. En l'acte celebrat a Knowhere i conduit pel faller Pedro Domenech, va ser exposada una nova edició d'aquesta important data per a la ciutat i per a la comarca.

Amb més de 28 marques, 26 expositors i més de 300 vehícles arriba al carrer Marqués de Campo una nova edició del esdeveniment automovilístic del que s'ha convertit ja en referència nacional.


Una exposició que va començar de forma molt casolana l'any 2000 i que l’any passat va ser visitada per 15.000 persones i on les previsions per a aquest anys son molt més que positives. L’exposició se celebrarà els dies 16 i 17 de setembre en el carrer Marques de Campo amb un horari de 10 a 22 hores.

A l’acte de presentació han estat les Falleres Majors de Dénia, Carla Vinaroz i Melani Ivars, l’alcalde Vicent Grimalt i els càrrecs de la Falla Oeste, així com un bon nombre de fallers, concecionaris i amants del mon del motor.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page