top of page

Presentació de les FFMM de Dénia 2018Foto de Dénia.com

El passat dissabte 9 de setembre era la data elegida per a la presentació de les Falleres Majors de Dénia 2018 Melani Ivars Rojas i Carla Vinaroz Giménez, i de les seues corts d'honor. A pesar de que les condicions meteorològiques van obligar a traslladar l'acte del parc de Les Bassetes al Centre Social, va ser una de les nits més esperades per al mon faller. Un acte que és va desarrollar de manera molt emotiva i amb una gran representació fallera de tot el territori.

Els nostres càrrecs Celia, Aitor, Rosa i Vicent no faltaren a l'acte per rendir pleitesia a les màximes representants del mon faller de la ciutat. La nit va ser molt especial per a Carla i Melani, pero també per a les seues corts, entre la que és troba la nostra fallereta Neus Sánchez.

Des de aquestes línies volem desitjar a tota la cort d'honor i a les falleres majors que passen un any màgic i innoblidable, i que nosaltres estarem junt a elles per a gaudir-lo al màxim.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page