top of page

Destapà dels aparadorsAitor, President Infantil 2018 contempla meravellat l'aparador infantil 2018

Queda menys d'una setmana per al gran dia de les Falleres Majors de la Falla Oeste, i per això, dissabte passat la comissió va fer la tradicional visita de trages.Tot va començar amb un berenar organitzat per als més menuts de la comissió, perquè ells també formaren part del dia en què van descobrir els trages que els càrrecs lluiran en uns dies.

Després, la comissió al complet es va reunir en Isabel Bertomeu, a la Plaça Valgamedios on van descobrir els aparadors que havien sigut preparats per a l'ocasió. Cada un d'ells amb una temàtica diferent, i ambdós duts a terme per una fallera de la comissió, Elisabet Ochoa.

Una vegada destapats, els fallers van acudir a casa de les dos Falleres Majors per a per fi poder descobrir com serien els trages que lluiran el divendres i el diumenge, en les seues presentacions.Una vegada acabades les visites, es van reunir tots en el Casal per a poder gaudir d'un sopar en fantàstica companyia i així poder acabar la vetllada de la millor manera.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page