top of page

"Juguem a Somiar" s'alça amb el 1er PremiEquip de presentació infantil

Ara ja podem dir que les Falles de Dénia ja estàn aci! El passat dissabte 3 de març les falleres majors de Dénia 2018, Carla i Melani van anunciar just després del pregó que les falles 2018 han arribat a la ciutat en una emotiva crida on les dos màximes representants falleres de Dénia estaven visiblement emocionades.


A continuació era el torn del tradicional sopar de germanor on totes les comissions de Dénia ens reunim per sopar fent gala de la millor germanor fallera i on coneixiem ja els primers premis d'aquestes falles. L'emoció i l'alegría arribava a la nostra comissió de la mà de la xicalla. "Juguem a somiar", presentació infantil 2018 va aconseguir el 1er premi de presentació fallera infantil que s'atorga a la millor presentació infantil del exercici.

Des de aquestes línies donar l'enhorabona a la resta de comissións guardonades i especialment a la Falla Centro pel ninot indultat infantil i a la Falla Port Rotes pel ninot indultat gran. Tots dos és salvaràn de les flames la propera nit de Sant Josep!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page