top of page

Així va ser la Bandera 2018El passat diumenge 11 de març, la Falla Oeste va celebrar el seu tradicional dia de la Bandera. En esta ocasió, l'acte era més espacial si és possible, ja que es va commemorar el 45é aniversari de la bandera, just l'any en què la comissió de la Falla Oeste està celebrant el seu 70 aniversari.

Com ve sent tradició, la comissió, encapçalada pels seus càrrecs, va desfilar pels diferents barris de la ciutat i va retre homenatge als càrrecs d'altres comissions, que un any més, van voler sumar-se a este dia. Una vegada imposats els corbatins i finalitzat l'acte, va tindre lloc la mascletà, i impregnats en l'olor de pólvora, tots els assistents van poder gaudir d'un vi d'honor oferit a les portes del Casal de la comissió. Més tard, tots els fallers i aquell que va voler sumar-se van poder gaudir de paella per a dinar, cuinada per Leo, Llorenç i Sisco, fallers de la comissió.

A la vesprada, els més menuts ho van passar d’allò més bé amb els inflables que es van muntar per a ells.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page