top of page

Acomiadem a les FFMM 2018 de DéniaEls càrrecs del 2018 i 2019 junt a la nostra representant en la cort d'honor infantil 2018, Neus Sánchez

Hui diumenge 20 de maig, els nostres càrrecs 2018, Aitor, Celia, Rosa i Vicent, junt amb els càrrecs 2019, Rafa, Martina, Cristina i Jose, han estat en l'acomiadament de les Falleres Majors se Denia 2018 i la seua Cort d'Honor, entre les quals es trobava la nostra Neus Sanchez i Garcia que ha estat enguany com a representant de la nostra comissió.

A les 11 del matí tots ells han estat esperant l'arribada de les components de la Cort i de Melani Ivars i Carla Vinaroz, màximes representants de la ciutat. Tots han compartit un acte emotiu recordant els millors moments del seu exercici i, en acabar, han pogut gaudir d'un gran final de festa amb el dinar que s'ha celebrat a Baleària Port.


A continuació podeu trobar el vídeo emés en la gala d'acomiadament on és fa un repàs a tot un any d'emocions per a les Falleres Majors i les corts d'honor de la ciutat.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page