top of page

Les Falles de Dénia 2019 ja tenen Falleres MajorsEls màxims representants de la Falla Oeste amb les Falleres Majors de Dénia 2019

El divendres 25 de maig va ser una jornada de nervis i emocions dins del mon faller de la ciutat de Dénia: era el torn de descobrir qui serien les Falleres Majors de Dénia 2019 i les seues corts d’honor.

Amb tot el mon faller concentrat a l’Ajuntament, i les candidates a casa a l’espera de la telefonada, era el torn de l’alcalde de la ciutat, qui en primer lloc va descobrir que la Fallera Major Infantil 2019 és Neus Suarez, de la Falla Diana. A continuació era el torn de la Fallera Major 2019 que va recaure en Amparo Petrie de la Falla Port Rotes. La nostra representant Rosa Pastor formava part directament de la cort d’honor gran per al 2019.

Els nostres càrrecs 2019 Martina, Rafa, Cristina i Jose no van faltar a la primera gran cita fallera de l’exercici.

Des de aquestes línies volem donar la nostra sincera enhorabona a les noves representants del mon faller de la ciutat, a les respectives comissions i a la nostra representant Rosa desitjar-li un any fantàstic amb aquesta experiència única.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page