top of page

Últim dinar de la primaveraEls càrrecs junt als cuiners del dinar

El passat diumenge 3 de juny grans amics i fallers de la Falla Oeste es van reunir al Casal Pascual Garcia per gaudir d'un fabulós arròs amb gambó i foie que ens van regalar Carlos Ramis, president infantil de la Falla Centro, i el seu germà Dani.

Com no podia ser d'altra manera i aprofitant un dels últims diumenges de primavera, el dia va començar amb algunes gotes que no van impedir que més de 70 persones acudiren a la gran cita programada pels nostres càrrecs.

El dinar el van preparar el nostre estimat amic David Ramis, amb l'ajuda del nostre gran faller Jaime Tarin als qui des d'aquestes línies volem agrair el gran treball realitzat.

En acabar el dinar vam gaudir d'una gran varietat de postres dolços i uns fantàstics nispros.

Gràcies a totes aquelles persones que amb la seua ajuda, col•laboració i assistència han fet possible que gaudírem d'un dia esplèndid amb un final de festa amb la millor companyia baix la llum i la claror d'un sol fabulós.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page