top of page

À Punt amb les nostres carrosses



El nou espai de comunicació valencià, i més en concret la televisió d'À Punt van estar els passats dies del mes de juliol amb nosaltres, a la nau de l'espai fester per tal de conèixer de primera mà i contar a totes les valencianes i valencians el que son les carrosses de Dénia, festa d'interés turístic provincial.

El programa À Punt Directe, presentat per Carolina Ferre, va passar una vesprada carrossera amb nosaltres per tal de disfrutar i contar el que fem les falles de Dénia per a la gran desfilada del segon dissabte de les Festes Majors de la ciutat.

Des de aquestes línies agraïr a la televisió valenciana el seu reportatge i sobretot haver contat amb nosaltres per a explicar aquesta festa tan important per a Dénia i tan original i única per a la resta de territori.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page