top of page

L'elegància d'Excalibur: la llegenda del Rei ArturCelebració dels premis

El passat dissabte dia 14 de juliol, es va celebrar a la nostra ciutat la desfilada de carrosses, acte que tot el món faller espera durant molt de temps després de molts mesos de realitzar feina sense parar per cuidar cada detall, per a que la carrossa brille com la que més entre totes les altres .

El Carrer Campos es trobava de gom a gom, amb gent de tot el món, amb cultures de tot tipus, esperant a veure totes les comissions i carrosses desfilar. I l'elegància no podia arribar d'altra comissió que no fora de la nostra. Un treball exquisit que demostren novament amb l'altíssim nivell de creació que porta la marca Oeste.

La nostra carrossa amb la temàtica “Excalibur, la llegenda del rei Artur” i dissenyada pel faller Juan Carlos Català, no passà desapercebuda per la gent, deixant bocabadats a tot el món que es fixava en cada detall d'aquesta. Detalls cuidats al màxim per tal de lluir com sempre davant una desfilada emblemàtica al territori valencià, declarada Festa d'Interés Turístic Provincial.

A més a més, els nostres càrrecs, Jose, Cristina, Rafa i Martina, que es trobaven en el més alt de la carrossa, estaven acompanyats de la seua comissió, que amb la comparsa “La vida a Cancelot", dirigida per la fallera Marina Llorens i amb ajuda de totes les falleres, obtingué el tercer premi recompensant així l'esforç d'unes falleres i fallers que any rere any trauen a la desfilada noves idees.

Amb el quart premi de carrossa acabarem la nit, premi del que estem molt orgullosos i sabent que la nostra creació era una de les grans candidates a obtindre el màxim guardó. Des de la falla Oeste volíem agraïr la participació de tot el món que va ocupar part del seu temps per fer feina, ajudar en tot el que va poder i per fer que la falla Oeste es trobe en el lloc on es mereix.

Així també donar l'enhorabona a la Falla Les Roques pel primer premi en carrosses grans, Falla Campaments pels dos primers premis en comparses i caracterització i Falla Baix la Mar pel primer premi en carrosses infantils, així com a la resta de comissions falleres pel treball que cada any realitzem per fer d'aquesta desfilada una cita imprescindible en el territori valencià.


Els càrrecs a l'arribada al Casal Pascual García


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page