top of page

Mèxic al Casal Pascual GarcíaLa Falla Oeste va voler acomiadar l'últim divendres de juliol amb un Divendres de Casal diferent i original. Es va celebrar un sopar temàtic mexicà on no va faltar detall, des de cervessa i els menjars més típics mexicans i fins i tot, per als més atrevits, l'emblemàtic tequila.

El Casal Pascual Garcia es va vestir amb els colors de la bandera de Mèxic i vam poder immortalitzar els millors moments front al photocall que es va preparar per a l'ocasió.

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els amics i fallers que van voler compartir una nit diferent amb nosaltres, els càrrecs de les falles Diana, Roques i Centro,i molt especialment a Gemma Garcia i Regi Ferrandiz Beltrán que van ser les cuineres que ens vam fer gaudir amb aquest sopar internacional!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page