top of page

Gran éxit de l'Expo Motor Dénia 2018Els dos dies de la X edició de l'Exposició del Motor han seguit la tònica de les previsió: Major afluència de persones i de vendes. Encara es prompte per a fer un balanç però tot apunta que aquest any ha estat tot un èxit. A més, les previsores de bon clima que hi havia per aquest cap de setmana s'han complert i gent vingudes d'altres localitats s'han acostat fins a Dénia per a gaudir de la expo i la ciutat.

Un esdeveniment que va ser inaugurat el dissabte 6 d'octubre per les falleres Majors de la Falla Oeste, Martina i Cristina al costat de les falleres Majors de Dénia, Neus i Amparo acompanyades per la Junta Local Fallera de Dénia i l'Alcalde de la ciutat Vicent Grimalt.


L'atractiu es evident: "és una oportunitat única de veure tots els models i comparar preus" comenta l'organització de l'Exposició del Motor com és l'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste. L'Exposició del Motor té 4.000 metres quadrats d'exposició en què es distribueixen vint concessionaris de cotxes amb vehicles nous -més de 30 marques-, un de vehicles d'ocasió, dos d'accesiorios per al món del motor i un al aspecte solidari - . En total, més de 30 marques i més de 400 models.

Segons comenten la majoria de visitants, l'Exposició del Motor és una excel·lent oportunitat per a "decidir-se a comprar un cotxe". Es l'opinió generalitzada dels assistents. Els vehicles compten amb descomptes de més de 9.000 euros, promocions, ajudes en finançament, la possibilitat d'adquirir un vehicle mitjançant la fórmula del rènting o el pagament per ús. Ofertes que es mantenen unes setmanes més enllà de l'Exposició del Motor per facilitar als interessats un període de reflexió abans d'adquirir el vehicle definitivament.

Són les atractives ofertes i la possibilitat de veure els vehicles en un mateix recinte el que ha convertida en l'Exposició del Motor a una cita imprescindible. Les vendes així el avalen: Més de 15.000 visitants, i un creixement en el volum de negoci que aquest any s'espera que haga estat major respecte a l'any passat. Segons els concessionaris, hi ha models que "doblen el descompte respecte al concessionari".

Però l'Exposició del Motor es també un motor econòmic per a la ciutat, com el contrasta l'afluència de persones pel carrer, el vaivé de les cafeteries i restaurants. Un esdeveniment que com recordaven des de l'organització, "és una exposició de la qual es beneficien els empresaris del sector i és un revulsiu per al sector comercial i hostaler de la ciutat".

Des de l'organització volen agrairi a tots els que han fet possibles una edició més que aquesta cita s'haja convertit en un referent provincial i un gran impuls per al sector de la comarca convertint aquesta cita en imprescindible dins de l'agenda comarcal del motor.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page