top of page

Un mig any d'èxit!El passat dissabte 3 de novembre, contra tots els pronòstics, per fi l'oratge es va posar de costat de la nostra comissió grogueta i vam poder celebrar la nostra tradicional festa de Mig Any. Sota un dia assolellat i amb una temperatura esplèndida, a les dotze del migdia es van reunir més d'un centenar de persones que van preparar fins un total de dèsset paelles, de les qual setze van entrar en concurs. Amb la música de Carlos Sau Ivars, va transcórrer el dia entre rialles i un gran ambient. El jurat format pels càrrecs 2019, Martina, Rafa, Cristina i Jose, a més de la capitana cristiana, Esperanza Cheli, la seua abanderada, Marta Gascó, entre altres, van valorar les paelles i, després del dinar es va fer entrega dels diplomes i els premis. El primer sorteig del dia, una nit d'hotel a l'Hotel Port Dénia per a dues persones, va recaure en Coque Gavilà, amiga de la falla Saladar.


Per la vesprada els xiquets van poder gaudir d'un gran berenar i van jugar i botar en l'inflable que es va instal•lar a la plaça en retirar totes les paelles.

I a les deu de la nit va donar inici el sopar a la plaça amb tota classe de plats i postres. En finalitzar el sopar, la xaranga Cachorras Band va donar el toc final amb la millor música aconseguint reunir de nou a moltíssimes persones que van voler participar i gaudir de la seua música.

Abans d'acabar el dia, es va fer entrega dels regals que composaven el sorteig de la nit, formats per una sessió a la Perruqueria Sgabo, una bossa de la Botiga Sonia Piera, una targeta valorada en 30€ per a la botiga d'home Titto Dénia, i un aparell elèctric de cuina d'Electrodomésticos Vidal Milar. Els agraciats van quedar molt contents amb es seus premis i la festa va finalitzar ja entrada la matinada.

Des d'aquestes línies la Falla Oeste vol agrair a tots els patrocinadors que han col•laborat tant en el cartell com en els regals, així com a totes aquelles persones que amb la seua assistència, treball i ajuda han fet possible un any més que la Falla Oeste donara inici al compte enrere de les Falles 2019.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page