top of page

Taula de debat: la dona en la presidènciaEl proper dissabte 19 de Gener, a les 18h al Casal Pascual García és celebrarà la primera Taula de debat "l'Oeste té nom de dona: la dona en la presidència". Per conèixer tot sobre aquest tema elegit per a aquesta primera taula comptarem amb la presència de diferents presidentes de falla que han ostentat aquest càrrec a les diferents comissions falleres de la ciutat de Dénia i conèixer així la seua experiència i la seua visió com a dones al capdavant d’un carrec a on predomina la figura de l’home.

Comptarem amb Núria Fornés (Presidenta Falla Saladar 2013 i 2015), Maria Victòria Pereira (Presidenta Falla Saladar 2019), Tere Vallalta (Presidenta Falla Darrere del Castell 2008 i 2014) i Cristina Ferrandis (Presidenta Falla Campaments 2014 i 2015). La taula estarà moderada per la nostra responsable de la delegació d'igualtat i experta en la matèria Tania Carrió.

L'accés ñes lliure a tothom i esperem comptar amb la vostra assistència per tindre una visió el més completa possible i analitzar la situació i seguir millorant dia a dia la nostra benvolguda festa.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page