top of page

Descoberta d'aparadors i visita de indumentària 2019El proper divendres 4 de gener ens reunirem a les 19.30h a Canela per anar a visitar les cases dels nostres càrrecs 2019, Rafa, Martina i Cristina, per veure els trages que lluiran el gran dia de les seues presentacions. Després, tots junts acudirem a la plaça,a la tenda de Isabel Bertomeu, Psicóloga, on s'inauguraran els aparadors per a les presentacions de les nostres Falleres Majors 2019. I en finalitzar, celebrarem el tradicional sopar per a tota la comissió.

Degut a que el divendres no estaran els delegats de quotes i de loteria , el dijous de 19.30h a 20.30h aniran al casal per a tota aquella persona que vulga posar-se al dia en les quotes i acabar de pagar i/o tornar els dècims del Sorteig del Xiquet.

Per últim, i ja que són dates festives, ens agradaria que ens confirmàreu la vostra assistència al sopar que celebrarem per a tota la comissió al casal el divendres després de inaugurar els aparadors apuntant-se a la llista dels grups de falleres i fallers.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page