top of page

L'Eclipse llunar presenta a Martina Femenía com a Fallera Major Infantil 2018El diumenge 13 de gener l'univers va viure un eclipse llunar un tant particular, i és que les estreles i planetes estaven de gala per a la presentació de Martina Femenia i Pina com a Fallera Major Infantil 2019 de la nostra comissió acompanyada per Rafa Collado i Morera, President Infantil 2019. De tots és conegut que el mes de gener, la lluna brilla més que mai i per aquesta raó era la data perfecta per presentar a la nostra comissió infantil.

Amb Martin Ivars com a capità de l'acte de la presentació van anar apareguent totes les estreles que conformen la nostra xicalla. En primer lloc, Rafa, nostre President. Qui va rebre unes paraules molt emotives dels seus oncles Monica i Jose, fins que el seu avi Morera va pujar per fer-li entrega del bastó de President.


A continuació era el torn dels components de la comissió. De cada una de les nostres estreles més preciades que van composar un univers dalt del escenari. Era el moment idoni per a que l'eclipse és produira. I així va ser. Martina va apareixer en l'escenari com a l'estrela més brillant del firmament. Els càrrecs 2018 van fer la imposició de la banda per donar pas a l'exaltació de la fallera major, una exaltació que va emocionar i molt a nostra regina infantill.

Des de aquestes linies agraïr a totes i tots els que feu que l'Oeste continue sent la referència de l'univers faller, que la nostra xicalla siga la millor de les falles. Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page