top of page

Presentació del Llibret 2019El diumenge 17 de febrer és la data elegida per a la presentació al públic del llibret faller de la nostra comissió per a les falles 2019. Aquesta presentació tindrà lloc a les 13h en la Sala del Castell de Dénia.

En aquesta presentació els delegats de cultura i llibret de la comissió exposaràn el llibret que han confeccionat per a la comissió. Una aposta innovadora sota el titol de "D", que vol trencar amb les esquemes establerts fins ara en el mon dels llibrets aportant-li un toc de frescor als llibrets temàtics de falles. Amb més de trenta col·laboracions de renom, la Falla Oeste continua apostant per la cultura i en ella estàn depositades totes les il·lusions novament, com cada any.

Esperem a totes les falleres i fallers i amants de les lletres falleres a assistir a aquest acte de presentació així com al posterior dinar que tindrà lloc al Casal Faller Pascual García, en finalitzar la presentació al Castell, i que podeu apuntar-se a través del nostre web, xarxes o al telèfon 606 651 842 (Gemma).Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page