top of page

Gran participació en la primera taula de debat sobre igualtatLa primera xarrada organitzada i moderada per Tania Carrió Ávalos, delegada d'igualtat de la, Falla Oeste, va resultar tot un èxit el passat dissabte 19 de gener.

Amb unes convidades d'excepció, com Tere Vallalta, primera Presidenta de les Falles de Dénia, l'any 2008 i 2014 a la Falla Darrere del Castell, Núria Fornés, Presidenta de la Falla Saladar els anys 2013 i 2015, Cristina Ferrandis, Presidenta de la Falla Campaments els anys 2014 i 2015, i Maria Victoria Pereira, actual Presidenta de la Falla Saladar, vam gaudir d'una tertúlia oberta i molt participativa.

Les convidades van compartir les seues experiències amb tots els assistents, que per a totes elles van ser molt positives degut principalment al recolzament que van rebre per part de les seues respectives comissions, i van animar a que poc a poc més dones s'animen a agafar un càrrec dominat encara principalment per homes.

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els assistents la seua participació, i molt especialment a les quatre convidades per dedicar-nos el seu temps a tots.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page