top of page

"Sons del sud d'Àsia" i "Malèfics", presentats camí les falles 2019El passat diumenge 20 de gener la Falla Oeste presentava a tots els fallers els monuments que el proper mes de març plantarà a la Plaça Valgamedios.

L’acte va ser conduït pel faller Valentín Alcalá, encarregat de presentar als Germans Parra i Palacio i Serra, artistes que enguany són els encarregats de realitzar els monuments.


En primer lloc, els carrècs infantils, Martina i Rafa, van desvelar la falla infantil creada pels Germans Parra, que tornen al nostre districte amb un projecte molt il•lusionant sota el títol "Sons del sud d'Asia". Una falla que no deixarà indiferent a ningú i que té moltes sorpreses preparades.

A continuació, van ser Cristina i Jose els encarregats de desvelar el monument gran sota el títol "Malèfics", que per sisé any consecutiu torna a ser creació del taller Palacio i Serra. Com va dir un dels artistes, aquest any presenten un projecte d'alt nivell preparat a mida per a la nostra comissió.


Ambdós projectes estàn pensats per competir pels màxims guardons de la secció especial de les falles de Dénia, dos monuments que sense dubte agradaràn i molts a tots aquells que és passen per la plaça de l'Oeste aquestes falles.

Per finalitzar, tots els assistents van poder gaudir d'una fantàstica fideuà del senyoret cuinada pel nostre faller i amic Jose Navarro.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page