top of page

Antonio Vargas Zurita, Pregoner de les Falles de Dénia 2019Des de la Falla Oeste volem felicitar públicament al nostre faller i President 2003-2004, Antonio Vargas Zurita pel seu nomenament com a pregoner de les Falles de Dénia 2019. Ell serà l'encarregat de donar inici a les festes falleres de la nostra ciutat junt a les Falleres Majors el proper diumenge 3 de març del 2019.

Antonio fa més de 27 anys que pertany a la nostra comissió i ha ostentat diversos càrrecs de gran responsabilitat dins de la nostra comissió, i actualment també ho fa dins de la Junta Local Fallera de Dénia completant així un llarg curriculum faller. Des de aqui expressar la nostra més sincera satisfacció per aquest nomenament que tanta il·lusió ens fa, i estem segurs de que serà un pregoner al nivell de les falles de Dénia, Enhorabona Zuri!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page