top of page

"La viva història de l'Oeste", preàmbul de les falles 2019Les Falles 2019 estàn a un tir de pedra i en l'ambient ja és nota. El dijous era el torn de rebre al jurat de casals engalanats i com no podia ser menys, el Pascual García estava preparat. En aquesta ocasió el nostre cau és va reconvertir en un museu de ninots, però no qualsevol ninots sino amb els que han estat plantats a la nostra comissió.

Cada ninot contava la història de les falles in la nostra ciutat encapçalades aquest exercici per la imponent Malèfica, que lluirà com mai aquestes falles al centre de la nostra plaça. Sense dubtes, una aposta que va agradar i molt al jurat per l'originalitat i el guió.

Des de ací donar l'enhorabona a totes i tots els que heu participat un any més en el concurs de casals. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page