top of page

Inaguració de l'Exposició del Ninot i Sopar de Gala de JLFFoto de www.denia.com

El passat dissabte 23 de febrer les Falles de Dénia tenien una jornada fallera frenètica amb la inaguració de la 41é Exposició del Ninot, aquest any amb una nova ubicació com ho és la remodelada Llotja del peix del port. A les 18h donava inici el pasacarrers d'autoritats des de l'Ajuntament fins al port per tal de gaudir d'un xicotet avanç dels monuments que vorem pels carrers de Dénia en uns dies. Martina, Rafa, Cristina i Jose no van faltar a la cita acompanyats per fallerers i fallers de la comissió. Gaudeix dels nostres ninots al detall aci.


A continuació era el torn de viure el sopar de gala de Junta Local Fallera als Salons El Poblet on s'atorguen les recompenses als fallers i és fa entrega del reconeixement al faller exemplar 2019. En la gala es va fer entrega de les recompenses a diversos fallers de la nostra comissió que no és van pedre la ciita. Amb aquesta jornada donem inici als dies grans de la festa fallera.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page