Ban, ninot i presentació. Les falles ja estàn ací!Les falles de Dénia 2019 han donat el tret d'eixida amb la passada jornada de festa del dissabte 2 de març, dia on el pregó a càrrec del nostre faller Antonio Vargas i de la crida de les Falleres Majors de Dénia donava inici la festa del major col·lectiu fester de la Marina Alta. Una jornada on la nostra comissió va veure recompensada amb diversos premis la tasca de tot un exercici.

La jornada fallera va comencar amb la cercavila des del port fins a la Plaça del Consell, junt al castell per escoltar amb molt d'entusiasme les paraules: "Ja estem en falles!". En acabar el torn del sopar de germanor, a la carpa de torrecremada. Junt a gran part de la nostra comissió, vam arreplegar els seguents premis:


Foto de www.denia.com

· Premi al millor Ban Faller 2019