top of page

Ban, ninot i presentació. Les falles ja estàn ací!Les falles de Dénia 2019 han donat el tret d'eixida amb la passada jornada de festa del dissabte 2 de març, dia on el pregó a càrrec del nostre faller Antonio Vargas i de la crida de les Falleres Majors de Dénia donava inici la festa del major col·lectiu fester de la Marina Alta. Una jornada on la nostra comissió va veure recompensada amb diversos premis la tasca de tot un exercici.

La jornada fallera va comencar amb la cercavila des del port fins a la Plaça del Consell, junt al castell per escoltar amb molt d'entusiasme les paraules: "Ja estem en falles!". En acabar el torn del sopar de germanor, a la carpa de torrecremada. Junt a gran part de la nostra comissió, vam arreplegar els seguents premis:


Foto de www.denia.com

· Premi al millor Ban Faller 2019

Un ban que portava com a titol "La lluna de l'Oeste" realitzat per les cadetes i cadets de la comissió que va agradar i molt impossant-se com al millor de la ciutat i que podeu recuperar aci.


Foto de www.denia.com

· 3er Premi de Presentacions Infantils 2019

Amb "Conte contat, conte viatjat" ens vam alçar amb el 3er premi de presentacions infantils. Una presentació dirigida per Jose Miguel Morera que va encisar a totes i tots els fallers de la falla, i també al jurat. Aci la podeu reviu-re.


Foto de www.denia.com

· Premi Ninot Indultat gran 2019

Amb "Malèfics al peu del canó!", obra de Palacio i Serra vam tornar a guanyar un dels guardons que més s'ens resistia en els últims anys: el ninot indultat gran. Des de 2009 no tenim l'honor de indultar un dels nostres grups expositius i aquesta ha estat l'ocasió. Aci podeu vore al detall els nostres ninots.

Des de aquestes linies volem agraïr a totes i tots aquells que heu col·laborat en totes les tasques falleres i concursos que han estat al nivell del que significa ser de la Falla Oeste. Ara sí, les falles de Dénia ja han començat i anem cap al nostre gran dia, el de la Bandera de l'Oeste que celebrarem amb la primera mascletà de la ciutat. Falleres i fallers: estem en falles!

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page