top of page

"D" guanya el Premi 47é de la Generalitat ValencianaPer segon any, la nostra delegació de llibret ha participat als Premis de llibret que convoca la Generalitat Valenciana i per segon any aconseguim premi i millorar el resultat de les passades falles. #D ha obtés el Premi 47é de la Comunitat Valenciana. A més un any més som l'única comissió de la ciutat que obté premi al major concurs de llibrets fallers del territori valencià. El proper dilluns 11 de març serem al Palau de les Arts de València per arreplegar el nostre banderí!

Des de aquestes línies volem agraïr a totes i tots els que feu possible que els nostres llibrets pugen eixir cada any i continuem formant part de la cultura festiva de la nostra terra. Ara és moment de gaudir-lo. Ara és moment de #D!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page