top of page

La bandera encén les falles 2019Un any més les Falles de Dénia donen inici als dies grans de la festa amb el dia de la Bandera de la nostra comissió. Des de ben matí, la nostra comissió va celebrar el passat diumenge 10 de març el tradicional dia començant per la recollida de les nostres falleres majors. A continuació era el torn d'arreplegar a la resta de comissions de la ciutat que van participar: Junta Local Fallera, Falla Les Roques, Falla Darrere del Castell, Falla Campaments, Falla Camp Roig, Falla Paris Pedrera, Falla Diana i Falla Port Rotes als que des de aci volem agraïr profundament la seua assistència en un acte tan emotiu per a nosaltres, un acte que celebrem des de 1973 i que esperem tot l'any a que arribe.

A continuació era el torn de l'imposició de bandes per part de les nostres falleres majors i presidents, i també de les falleres majors de dénia i regidor de festes. L'acte, presentat per Laura Reig va rebre als nous fallers de la comissió i a continuació Martina, Rafa, Cristina i Jose van botar foc a la primera mascletà de la ciutat a càrrec de la pirotècnia Borredà.

Seguidament el carrer Montcada i el Casal Pascual Garcia va acollir el dinar per a les més de 200 persones que va estar patrocinat per les exfalleres majors de la Falla Oeste i va continuar la vesprada amb l'entrega de recompenses, molt de comboi i castells unflables per als mes menuts. Ara si, podem dir que les Falles ja estàn aci!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page