top of page

Unes falles 2019 molt malèfiques!Les Falles 2019 són història i és moment de fer repàs del que han estat les festes valencianes per excel·lència. Amb els "Sons del sud d'Àsia" i "Malèfics" el barri de l'Oeste és va omplir de color, festa, música i pòlvora per celebrar els dies grans de les festes. Amb una plantà sense contratemps, la primera jornada de falles era el torn d'arreplegar els premis als nostres monuments.

En primer lloc era el torn de les pleitesies a les Falles Les Roques, Darrere i Baix la Mar i a continuació els premis dels monuments infantils on Martina i Rafa en representació de la nostra xicalla van arreplegar el 4t Premi de Secció Especial Infantil amb una falla dels Germans Parra que va enamorar a tots els que s'hi apropaven per la qualitat i el tractament de cada una de les peçes que la composaven. Sense dubte una aposta que podia haver obtés un millor resultat però que va encisar a totes i tots els fallers.

Per la vesprada era el torn de la pleitesia de les Falles Paris Pedrera, Camp Roig, Campaments i el torn de rebre a la resta de comissions a la nostra plaça. A continuació era el torn dels premis als monuments grans. Començavem amb el premi al ninot indultat gran que ja s'havia avançat en el sopar de germanor. També ens vam alçar amb el 3er Premi de Promoció i ús del Valencià, amb el 2n Premi de Llibret de Dénia, el Premi al Risc i finalment el 3er Premi de la Secció Especial Gran concedit a "Malèfics", una falla mereixedora dels millors guardons de les falles de Dénia que finalment va quedar en tercera posició.

Per la nit era el torn de celebrar les nits de falles amb la discomòbil a la plaça que va omplir de gom a gom la falla i que es va repetir la nit següent perqué les ganes de ser malèfics les nits de falles era patent en l'ambient. El segon torn de pleitesies va ser per a les falles Centro, Saladar, Diana i Port Rotes per acabar al concert de bandes a l'Ajuntament i a continuació la mascletà nocutrna a la Plaça Jaume I.


Per acabar les festes era el torn de l'ofrena a la Mare de Deu on totes les falleres i fallers van fer entrega del seu ramell a la Plaça del Convent. Des de aquestes línies volem agraïr als nostres artistes el treball presentat aquestes falles 2019 ja que han estat dos falles d'una alta qualitat i com no a la resta de falleres i fallers, amics i amigues que fan que l'Oeste continue sent una falla capdavantera de les Falles de Dénia. Som de l'Oeste!Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page