top of page

Juan Salvador Pérez “Pegaso", President de JLF 2020-2024El nostre faller Juan Salvador Pérez Llopis, més conegut com a Pegaso, ha segut elegit com a President de la Junta Local Fallera de Dénia en les eleccions a la presidència celebrades en el dia d'avui. A continuació vos deixem el comunicat de la Junta Local Fallera:

Juan Salvador Pérez “Pegaso” és el nou President de Junta Local Fallera de Dénia

El faller Juan Salvador Pérez Llopis, més conegut com Pegaso, s’ha proclamat vencedor de les eleccions a la presidència de la Junta Local Fallera de Dénia.

Al llarg de la jornada, quasi 400 persones han exercit el seu dret a vot. D’aquesta manera, Pegaso es converteix en el nou president de la Junta Local Fallera durant els propers quatre anys. Pegaso s’ha impossat per 278 vots a 97.

Salva, porta més de 20 anys com a faller de la nostra comissió sent part activa d'ella ostentant diferents càrrecs com tresoreria, delegat d'infantils, delegat d'esports, festejos, arxiver, publicitat i secreraria a més de formar par de dos juntes locals. Ha estat president infantil de la nostra comissió i ve d'una llarga tradició fallera a la familia amb un pare faller i president de la nostra comissió, una dona fallera i una filla fallera.

Des de aquestes linies volem donar-li la més sincera enhorabona a Salva i el seu equip i molta sort en la tasca que tenen per davant.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page