top of page

COMENCEM: APUNTÀ I TRETA INFANTILAmb els càrrecs ja triats arribava el moment de començar amb el nou exercici, per això,

dissabte passat dia 15, la comissió i amics de la Falla Oeste es va reunir en el seu casal per a donar inici al que serà l'exercici 2023-2024.


Els assistents es van reunir passades les 12 hores per a gaudir de la tradicional "apuntà", en la qual no va faltar un ambient festiu. El dia va començar amb unes hores de música amenitzades per la xaranga Cachorras Band, en el qual els convidats van aprofitar per a posar-se al dia i per a omplir les seues fitxes i passar a formar part de la comissió vaquera.


El dia va continuar amb un deliciós menjar, patrocinat per Restaurante Colom i amb un fantàstic berenar per als més menuts de la comissió, patrocinat per Cidoncha i Dénia Experience.


Però no va quedar tot aquí, ja que la comissió infantil va aprofitar per a celebrar la Treta Infantil dels seus càrrecs i així donar a conéixer als més menuts als seus representants infantils, Júlia i Javier.


Música i bon ambient no van faltar al llarg del dia, i des d'aquestes línies volem aprofitar per a agrair tant a patrocinadors com a fallers i amics de la Falla Oeste per voler formar part d'aquest acte que marca el punt de partida d'aquest nou any.


Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page