top of page

Així som a l'#ExpoNinotDénia18!



Detalls dels grups dels 70 Anys Oeste

Les falles 2018 ja estàn ací. Com a preludi de la festa gran valenciana, arriba l'exposició del ninot on tan sols dos ninots de totes les falles de la ciutat és salvaràn del foc. Aaquest any continuem apostant per la qualitat dels ninots de la nostra comissió en l'exposició.

Per al infantil Xàvier Gámez i el seu equip ens a preparat un grup d'alló més divertit i amb una temàtica adaptada per als més menuts de les falles. Amb el grup de "Tabú Returns" la diversió està assegurada a un nivell i qualitat especial.

Per al gran, el taller Palacio i Serra presenta un grup expositiu de gran volum i amb uns acabats del més alt nivell. Aquest grup ens avança un troset de "Pitjor que els xiquets!", un monument que sense dubte deixarà a molts bocabadats! Per cert, recordeu que amb el #SelfieFaller de l'escena de Portal de la Marina que trobareu en el monument gran podreu guanyar 300E en compres!

Recordeu que l'exposició del ninot de Dénia 2018 està ubicada al Centre d'Art l'Estació i romandrà oberta fins el proper 10 de març en horari d'exposició del museu. Però tindrem més ocasió de contemplar els nostres ninots a partir del dia 11 i fins la plantà en el interior del Centre Comercial Portal de la Marina.

Infantil: Tabú Returns

Gran: Pitjor que els xiquets!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page