top of page

LA FALLA OESTE JA TÉ NOUS CÀRRECS!Dissabte passat, la comissió vaquera es va reunir en el Real Club Nàutic amb la finalitat de conéixer als que seran els seus màxims representants per al pròxim exercici.


I després d'una nit inoblidable per als protagonistes, les Falles 2024 ja tenen noms propis.

Fallera Major Infantil: Júlia García i Gutiérrez

President Infantil: Javier Jiménez i Marcilla

Fallera Major: Àngela Castillo i Llull

President: Jaime Tarín i Pérez


La nit va començar amb l'acte que va donar a conéixer els màxims càrrecs per al pròxim exercici. Entre emoció i aplaudiments, els nous representants de la comissió grogueta van ser rebuts per tots els fallers, familiars i amics que van voler assistir a la celebració.

Amb els nervis a flor de pell, la nit va continuar amb un deliciós sopar. I només acabar, amb festa per a celebrar aquest nou començament.


Des de la Falla Oeste volem aprofitar per a agrair a tots els que van col·laborar perquè la nit fos especial i màgica per als seus protagonistes i a totes les persones que van voler assistir, entre les quals es trobaven càrrecs de les diferents demarcacions falleres.


Júlia, Javier, Àngela i Jaime, ha començat la vostra aventura i la comissió de la Falla Oeste vos desitja que gaudiu al màxim d'enguany.Entradas Recientes

Ver todo

Yorumlar


bottom of page