Maria Jesús Pastor i Calabuig és exaltada amb "Equilibri"


El divendres 24 de gener va ser el dia elegit per presentar a Maria Jesús Pastor com a Fallera Major 2020 de la Falla Oeste, acompanyada per Álex Salmerón com a President 2020.


L'equilibri va ser el fil conductor de la nit. Perquè equilibri i harmonia han d'anar de la mà perquè tot funcione. L'equilibri de la vida, però també de la festa, de la festa de les falles. Produir, gaudir i compartir, tres conceptes claus per aconseguir l'equilibri que vam descobrir en aquesta nit tan especial.

L'acte va estar conduït per les falleres Inma Pastor i Laura Rubio, un acte que va començar amb l'entrada de Álex, on el seu amic Toni li va fer entrega del bastó de President.

A continuació ens va dedicar unes paraules i seguidament va ser el torn de la nombrosa cort d'honor que acompanya a la nostra fallera major. L'escenari es va omplir de color i alegria per arribar a un dels grans moments de la nit, l'equilibri perfecte amb l'eixida de Maria Jesús, màxima representant de la nostra comissió aquest 2020.