top of page

Patrícia, Tadeo, Maria i Javier, càrrecs 2023 en el 75 Aniversari


Càrrecs 2023 de la Falla Oeste

Finalitzades les falles 2022 arribava el moment de començar un nou exercici, però en aquest cas, l'exercici en el qual la comissió vaquera celebra el seu 75é aniversari de la seua fundació.


Un any com aquest no podia començar d'una altra manera que no fora amb l'elecció dels que seran els màxims representants de la comissió, i per tal motiu, els fallers i amics de la Falla Oeste es reuniren el passat dissabte 2 d'abril per tal de celebrar la seua treta.

L'acte, que es va celebrar en L'Androna, començà amb la presentació del que serà el nou espònsor de la Falla, el Centre Comercial Portal de la Marina.

Seguidament, l'equip de comunicació, va presentar la imatge gràfica que representarà a la falla en el seu aniversari. Es tracta d'un logotip tipogràfic a càrrec de la fallera i dissenyadora gràfica Laura Reig.

Tot continuà cap a la treta dels que seran els càrrecs. En primer lloc, es va donar a conéixer el nom del President, Javier Tadeo Senén i Carrascosa, que va triar com a Fallera Major a Maria Perles i Perles. Junt amb ells, dos xiquets els acompanyaran per a representar a la comissió infantil. Com a President Infantil, Tadeo Senén i Femenia, i com a Fallera Major Infantil, Patrícia Domenech i Ballester. Una vegada coneguts els noms, la nit va continuar amb sopar i festa.

Des d'aquestes línies volem donar l'enhorabona als 4 càrrecs, així com agrair l'assistència a tots els fallers i amics i als representants de les altres comissions que no es van voler perdre un acte tan important. A més, donar les gràcies també a tots els que d'una forma o altra van col·laborar perquè es poguera celebrar una nit tan especial. Ens veiem prompte en els pròxims actes. Cavalquem per la festa!


Totes les fotografies de la treta les tens a la galeria
Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page