top of page

Presentació de "Mare Nostrum", Llibret 2020


Les Falles son cultura, i a la Falla Oeste continuem apostant per ella. Una mostra és la confecció i redacció cada exercici del nostre llibret, qué aquest any versarà a voltant de la mediterrània sota el titol "Mare Nostrum".


La seua presentació serà el diumenge 23 de febrer a les 13h a la Sala del Castell de Dénia amb accés lliure a tothom que hi vullga coneixer-lo de ben a prop. L'equip de llibret i la Falla Oeste vol agraïr a totes i tots el col·laboradors que fan possible que cada any els nostres exemplars siguen presents en totes les convocatòries de llibrets de falles de la nostra festa demostrant el treball que hi ha al darrere d'ells i fent que la cultura, arribe a través de la nostra festa. A les nostres xarxes anirem desvelant quins són les col·laboradores i col·laboradors d'aquest any. Atentes!


En acabar la presentació hi haurà dinar al Casal Pascual García: Arrós amb fessols. Donaitu xiquetes i xiquets: 6€ (també hi haurà macarrons) i 12€ per als majors. Confirmeu assistència al dinar al telèfon 678 57 57 54. Vos esperem! #MareNostrumOESTE


Comments


bottom of page