Tots els dies son 25N, també a les falles


La Falla Oeste, en aquest 25 de Novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra la dona, volem manifestar la nostra més contundent denúncia contra tot tipus de violència masclista, manifestació brutal de la desigualtat entre dones i homes i un greu atemptat contra els drets humans.


Des de la delegació d'igualtat volem expressar la nostra repulsa per l'assassinat de cadascuna de les dones mortes tot l’Estat a mansde les seves parelles o exparelles, que fa imprescindible un major i més contundent compromís dels poders públics, administracions i institucions així com de la societat en el seu conjunt, per l'eliminació de aquesta xacra social que té les seves arrels en la desigualtat de les relacions de poder entre dones i homes.


Són imprescindibles les polítiques de conscienciació i sensibilització social també en les festes populars per tal d'acabar amb aquesta situació social. Des de la delegació d'igualtat de la Falla Oeste continuarem encapçalant iniciatives per tal de conscienciar des de la festa en valors d'igualtat i respecte entre dones i homes.


Des de la Falla Oeste reivindiquem la plena igualtat entre dones i homes i per aixó ho apliquem també en els nostres actes, festes, en el llenguatge, les accions i estatuts on totes les falleres i fallers son iguals i formem part de la falla en les mateixes condicions sense condicionants tenint totes i tots els mateixos drets i obligacions. Perqué tots els dies son 25 - N, també a les falles.

Escena "Els altres" de Malèfics 2019