top of page

Votació de les mencions de la Falla Oeste 2020


Procés de propostes per als nomenaments 2020 de la Falla Oeste


L'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste convoca a les seues falleres i fallers en actiu, majors de 18 anys, a participar en el procés de propostes per als nomenaments 2020 de la comissió.


Les propostes van dirigides a atorgar la menció externa (reconeixement a la tasca per la nostra falla d'una persona/col·lectiu externa a la comissió) i la menció interna (reconeixement a la tasca per la nostra falla d'una persona fallera en actiu).

El procés de participació s'obrirà aquest divendres 4 d'octubre de 2019 i el proper divendres 11 d'octubre de 2019 de 20.30 h a 22.00 h. Les propostes seran entregades tancades en les urnes habilitades al casal faller Pascual García per la delegació de protocol, que serà la delegació encarregada del cens faller per a aquest procés participatiu.

Una vegada tancat el procés de participació, el diumenge 13 d'octubre del 2019, així com marca el Reglament intern de la Falla Districte Oeste, seran valorades les propostes per l'històric de Falleres Majors grans en actiu de la nostra comissió.


Les mencions es comunicaran una vegada acceptades i es faran entrega a la gala del dia 26 de d'octubre [+ INFO]. Si no podeu participar del procés de propostes de forma presencial, podeu delegar el vot en alguna fallera o faller en actiu major de 18 anys omplint el formulari FDO3 que trobareu a la secció BAIXADES i portar-lo imprés en el moment de la participació en el procés al Casal. Recordem que aquesta és l'única manera de delegar la participació.

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page