top of page

Jornada fallera amb el Mig Any Faller


Un any més la Falla Oeste va organitzar el passat dissabte 12 d'Octubre el Mig Any Faller de les Falles de Dénia. L'acte es va desenvolupar en la Plaça Oeste amb un nombrós grup de fallers i falleres de tots els districtes i amics que es van voler sumar a gaudir de la jornada fallera que marca l'inici del compte enrere cap a les Falles de Dénia 2014.

A les 11:00h donava inici el Mig Any Faller amb els preparatius del tradicional concurs de paelles que va donar començament a les 12:30h a ritme de Batukada. Amb més d'una desena de paelles participants, el Premi a la millor paella va recaure en el Grup CNP.

Per la vesprada era el torn de la xicalla amb el berenar infantil i l'actuació del mag i monologista Oscar Lasarte que va aconseguir traure les rialles dels mes menuts.

A les 21:30h va tindre lloc el sopar de germanor que va congregar a més de 200 persones a la plaça. En acabar el sopar va donar començament l'actuació de la Xaranga Dessiguidats de Favara.

Podeu trobar les millors fotografies en el àlbum. Des de la Falla Oeste volem agraïr a tots els assitents al Mig Any. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page