top of page

Presentats els dos Projectes 2014


El dissabte 30 de novembre va ser el dia elegit per la nostra comissió per a presentar junt als nostres artistes els dos projectes que competirán en Secció Especial aquestes Falles 2014.

A les 20:30h en Trifàssic Dénia donava començament l'acte de Presentació dels esbossos i les maquetes dels nostres monuments. En el monument infantil confiem amb l'artesà Enric Ginestar que ens presenta un projecte amb molt de color sota el lema "Mireia i els seus superherois". Per al monument gran contem aquest any amb el Taller Palacio i Serra, que amb Luis Placios al capdavant ens va presentar un projecte molt ambicios sota el lema "El que et rondaré morena".

Amb la sala de gom a gom es van projectr dos videos explicatius on es desvelaven els detalls dels monuments. A continuació els càrrecs van destapar amb l'ajuda dels artistes les maquetes dels dos monuments.

Des de açí agrair l'assistència de tots i totes al acte, destacant la presència de les Falleres Majors de Dénia Sara i Paloma acompanyades pel President de la Junta Local Fallera de Dénia. També agrair als artistes Enric Ginestar i Luis Palacio (en representació del Taller Palacio i Serra) per la seua assistència.

Sols queda esperar a Març per vore en la nostra plaça ambdós monuments que de segur ens deixaràn bocabadats. Podeu gaudir del acte en l'àlbum de fotografies: Presentació Projectes 2014.

Falla Oeste, Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page