top of page

Nit de Festa Cuervo al Casal


Les Falles 2014 estan molt pròximes i l’ambient faller va en augment. El passat dissabte 25 de gener la Festa Cuervo que va organitzar la falla va ser un gran èxit. Més de mig centenar de persones van assistir al sopar i al finalitzar la millor música es va apoderar de la nit. El casal va tornar a omplir-se de festa una vegada més camí cap a les Falles. Podeu vore més fotografies e l'àlbum.

Des de aquestes línies agrair a tots els que vau assistir a la festa i dir-vos que les presentacions de les nostres FFMM i de les seues corts d’honor les tenim ja ahí: Presentació gran 7 de gener i Presentació infantil 9 de gener. Així que vos esperem a tots amb moltes ganes de falles i de passar-ho molt bé.

Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page